Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pelaajat, hox! 
Hahmokarsinta 25.8, joten jos haluat säilyttää hahmosi, käyhhän lukemassa tämä.
Kiitos! 

Historia

 

Tänne raapustellaan Star Riverin tapahtumia, joita voi ajankohtaisemmin seurata Missä mennään kirjoituksista. Tänne kootaan vain suuremmat pelatut tapahtumat.

 

Star Riverin synty

Janna on ollut näillä tiluksilla, jo silloin kun tuo oli pieni vaaleatukkainen tyttö. Hänen iso äitinsä omisti talon ja pienen navetan jossa oli 20 lehmää sekä kaksi pientä shetlanninponia joiden kanssa Janna touhusi päivät pitkät. Isoäidin kuoltua hänen äitinsä jatkoi navetan pitämistä ja Janna sai vielä viettää aikaa kahden vanhan ponin kanssa. Vuosien vieriessä navetta ei tuottanut enää, jotenka Jannan äiti myi pois kaikki lehmät ja ponitkin olisivat joutuneet myyntiin ellei pikku-Janna olisi ollut niin tavattoman itsepäinen.

Jannan äiti rakasti pientä talliaan ja kotiaan koko sydämestään, mutta Jannan lähtiessä opiskelemaan ja hänen äitinsä vanhetessa ei kukaan huolehtinut rakennuksista ja koko paikka oli jo vuosia ollut remontin tarpeessa. Lopulta Jannan äiti luovutti tilan tyttärelleen ja käski tuota pitämään paikat pystyssä. Kun nainen kuoli hän jätti myös Jannalle jättiperinnön, jolla päästiin hyvin alkuun tallin täydellisessä remontoinnissa.

Niin syntyi maneesit, ratsastuskentät, talli, laitumet ja kaikki muu mikä tekee tänäpäivänä Star Riveristä huippuluokan ratsastustallin. 

Star Riverin toiminta alkaa

Ensimmäiset hevoset saapuivat Star Riveriin ja monet yksityisten omistajat olivat erittäin kiinnostuneita majoittamaan hevosiaan. Jannalla toden totta riitti töitä. Talli avasi paljon työpaikkoja joiden mukana tuli mielenkiintoisia kasvoja ja persoonia. Star River sai majoitettavakseen myös huippuluokan kisahevosia eikä aikaakaan kun ensimmäiset kilpailutkin tallilla pidettiin.

Jannan tytär Julia saapui myös tallille, mikä ilahdutti naista todella paljon. Julia sai hoitohevosekseen kauniin valkoisen ponin ja myöhemmin tyttö sai omakseen arabitamma Titaniumin, jonka kanssa piti aloittaa ihan alusta. Julian saapuessa myös draama ja romantiikka nostivat päätään, sillä taitava kilparatsastaja Oskari Kangas kiinnostui heti miten kauniista blondista, joka valkoisen ponin kanssa ylitti esteen kuin esteen.
Tähän mennessä Star River oli täyttynyt muutenkin uusista kävijöistä joiden seassa sattui olemaan eräs toinenkin Oskarin mieleen oleva yksilö Skye. Julian ja Oskarin juttu ei siis kovin pitkälle edennyt, eikä kyllä onni suosinut Oskaria Skyenkään kanssa sillä tyttö rakastui silmittömästi uuteen kenttävalmentajaan Leon Von Esseniin.

Julian katoaminen

Tallille saapui myös viekas rikollinen Joonas, joka vohki työllä ja vaivalla Jannan sydämen ilkeää suunnitelmaansa varten. Juliaa miehen ei onnistunut puijata vaan tämän täytyi käyttää kovempia otteita tyttöön. Julia lyötiin tajuttomaksi ja nakattiin vanhaan kellariin vangiksi siksi aikaa kun Joonas putsasi tallin tilin ja jätti Jannan kuin nalli kalliolle. Julian katoaminen oli naiselle kamalaa aikaa, mutta lopulta ritari ratsullaan astui peliin. Jonathan Straus, Julian lapsuuden ihastus ja kaveri oli sattumoisin maastoilemassa vanhan kartanon liepeillä ja jokin siinä kartanossa houkutti poikaa. Kuitenkin Joonas ja tämän kätyri vangitsivat myös Jonathanin. Neuvokas kaksikko kuitenkin pääsi pakoon ja Julia ratsasti tallille Strausin veljesten arabitammalla Aidalle. Sen päivän jälkeen Jonathan ja Julia ovat olleet läheisempiä ja lopulta kaksikko päätyi yhteen.

Joshuan jengi

Star Riveriin saapui mystinen vaarallinen poika nimeltään Joshua Blake. Poika tuli tallille pääasiassa työskentelemään, jotta poliisit uskoisivat Joshuan olevan kuivilla vaativasta jengielämästään. Toisin kuitenkin on asiat, sillä Joshua on edelleen korvia myöten upponnut kaikkiin mahdollisiin rötöksiin ja hänen perässään on Frankin jengi, joka haluaa pojan hengiltä. Joshua tutustui viehättävään Sagaan, jonka saattoi nopeasti monenlaisiin ongelmiin. Frank alkoi vainota Sagaa. Joshua ei halunnut jutun päättyvän niin kuin edellisen tyttöystävänsä Rosen kanssa, jonka Frank kylmästi tappoi Joshuan käsivarsille. Seuraavaksi Frank palkkasi upean Arielan kalliine autoineen vakoilemaan Joshuan tekemisiä. Neitokaisen auto oli suunniteltu hajoamaan Star Riverin tallitielle ja tyttö kävi hakemassa Sagan hevoseen tuttavuutta juuri tekevän Joshuan katsomaan autoaan. Siitä syttyi Joshuan ja Arielan orastava rakkaus eikä nainen voinut kuin kertoa todellisen syynsä miksi hän oli saapunut Star Riveriin.

Lopulta Joshua vei Arielan jengiinsä jossa tuo otettiin ristiriitaisesti vastaan paitsi Chaz rakastui Arielaan, kuten kaikkiin vähänkin viehättäviin naisiin mitä sattui näkemään, ja Joshuaa se hieman nyppi. Jengi teki suunnitelman millä saada Saga irti Frankin vainoamisesta. Arielan ja Joshuan piti esittää olevansa rakastuneita niin Frank repisi pelihousunsa huomatessaan ensinnäkin ettei vakoilu onnistuntu. Näin siis tapahtui, Frankin kätyri Tyler näki Arielan ja Joshuan huikaisevan suudelman joka sai kummankin osapuolen tajuamaan, ettei heidän suhde ollutkaan mitään esitystä, mutta ainoa kapula rattaissa oli Chaz jonka kanssa Ariela oli jo ehtinyt tehdä vähän turhankin läheistä tuttavuutta...

©2018 Star River - suntuubi.com